Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering 1-5 dage

Plus size størrelser fra 42-62

Vi er E-mærket

0
FIND MASSER AF NYHEDER TIL EFTERÅRET - STORT UDVALG AF LAURIES FANTASTISKE BUKSER -

Persondata- og cookiepolitik

Dette website er ejet af:
Rosemin Mode 
Ramløsevej 29 
3200 Helsinge

Tlf. 23 34 56 50
CVR. 25 23 48 55
Mail: kontakt@roseminmode.dk

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Beskrivelse af databehandlingen:

Formål:

  • Levering af vore produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.
  • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.
  • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook og Google.

 

Kategorier af personoplysninger:

  • Vi behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

 

Kilder:
Vi har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via vores hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
  • Ved tilmelding i vores fysiske butik.

 

Behandlingsgrundlag:
Det er nødvendigt for os at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:

  • Vores legitime interesse i at markedsføre vores produkter
  • Så vi kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • Så vi kan overholde en retslig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

 

Modtagere:
Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Nets, Viabill, Danske Bank, Mobilepay og DanDomain til betaling af produkter og ydelser
  • Mailchimp til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og online markedsføring.
  • eConomic til regnskab.

 

Opbevaring:
Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af vore produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Rosemin Mode v/ Susanne Olsen

Ramløsevej 29

3200 Helsinge

Mail: kontakt@roseminmode.dk

Tlf. 23 34 56 50

Hvis der er fejl i de oplysninger, vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Rosemin Modes behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Cookies
Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af websitet med vore partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vore partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.

Administrer dine samtykkeindstillinger